Støttemedlemskap

 

Støttemedlemskap
 
Støttemedlemskap er for deg som ikke har anledning til å være på arrangementene som Livsstilsklubben tilbyr, men som tror på konseptet og vil være med å styrke det. Støttemedlemskap gir rabatterte priser på tjenester fra Livsstilsklubbens nasjonale partnere og tilgang til ressurser. Ved innmelding mottas en velkomstpakke med aktuelle tilbud. Velkomstpakken kommer normalt digitalt. Tilbudene kan også brukes som gave til en venn.
 
Støttemedlemmer støtter klubben ved å bidra økonomisk. På den måten håper vi at Livsstilsklubbens konsept kan spres til andre steder i framtiden, og kanskje også til din by.
 
Rabatter og tilbud fra ulike partnere som støttemedlem:
✓20 % rabatt på første opphold på Fredheim livsstilssenter, Sonnmatt feriesenter, Steps4life helseuke, deretter 10 %  på påfølgende opphold.

✓20 % rabatt på MannaVitas nettbutikk – http://mannavita.no (fra 1.januar 2016)
 
✓20 % rabatt på Sunnhetsbladet 
 
Pris:
Som støttemedlem kan du velge om du ønsker å bidra månedlig eller årlig. Fra en minstesum* og oppover velger man selv hvor mye man ønsker å betale.
 
*Månedlig kr 50,- og årlig kr 600,-

 

Hvordan bli  støttemedlem?

Fyll ut innmeldingsskjemaet, og gi det på en av følgende tre måter:

 

1. Gi det personlig til oss på et arrangement

2. Scann det og send til info@livsstilsklubb.no

3. Send det i posten til “Livsstilsklubben, Trømborgveien 436, 1850 Mysen”

 

Du kan betale til konto: 1020.21.73344. Skriv følgende i kommentarfeltet: ”‘Navn’,  støttemedlemskap LK-Mysen, (evn. «måned») 2016.” Det er viktig at du skriver dette, slik at vi vet hva pengene er for.
 
Trykk her for å laste ned innmeldingsskjemaet.