om

Livsstilsklubben fokuserer på en helhetlig tilnærming til helse. Ønsket er å skape en atmosfære av tilhørighet og støtte for å fremme en sunn livsstil. Med dette som mål, inviteres det til motiverende helseforedrag, inspirerende matlagingsdemonstrasjoner, mosjonsgrupper, løp, HelseEXPO, helseuker og mye mer. Klikk her for å se noen glimt fra ulike Livsstilsklubb-arrangementer.

 

Livsstilsklubben er et samarbeid mellom Syvendedags Adventistkirken i Mysen og Granheimstiftelsen.

 


”Jeg har fulgt Livsstilsklubben tett siden den startet høsten 2014.
Jeg er imponert over hvor godt de jobber, med møter og samlinger, veiledning, foredrag og andre arrangement der alle Eidsbergs innbyggere – uansett bakgrunn – inviteres inn. Ukentlige Karuselløp ved Mysenelva er et eksempel, felles middager med riktig kosthold et annet. Som ordfører har jeg en målsetting om at Eidsberg skal være “landets sunneste og sprekeste” kommune. Livsstilsklubben bidrar på alle måter inn i denne målsettingen.”

 

Erik Unaas

Tidligere ordfører i Eidsberg kommune

 

Ad_Hagelag_Livsstilsklubben Mysen (1) 2016

 

Ønsker du oppdateringer om hva som skjer i Livsstilsklubben?

I tillegg til å oppdatere Facebook-siden vår regelmessig med bilder og annen informasjon, sender vi også ut nyhetsbrev på mail og SMS-oppdateringer. Om du ønsker å motta dette gjør du følgende:

✓ Nyhetsbrev på mail: Send en mail til info@livsstilsklubb.no, og fortell at du ønsker å komme på mail-listen for nyhetsbrev.
✓ SMS-oppdateringer: Skriv en SMS til 911 20 745, og si at du ønsker oppdateringer fra Livsstilsklubben.