Potetgulasj

 

 

Potetgulasj
Til 4 personer

 

Ingredienser:
1,5 kg poteter
2 store løk
1 ss buljong
2-3 fedd hvitløk
1 ss basilikum
1/2 ts spisskummen
3 ts pepper
Vann

 

Alternativt:
Tilsett 2-3 ss tomatpuré
Tilsett vegetariske pølser

 

 

Slik gjør du det:

Skjær løken i terninger og stek dem med litt olje i en gryte.
Skrell potetene, skjær dem i terninger og stek dem sammen med løken i ca. 3 minutter.
Tilsett vann og buljong. Vannet skal kunne dekke potetene.
Tilsett krydderet (bortsett fra hvitløken) og rør om.
La det koke til potetene er ferdige.
Tilsett hvitløk og la det koke i 2-3 minutter.
Tilsett salt etter smak.

 

Vel bekomme!

 

 

Ble servert på Livsstilsklubbens middagsseminar den 2. oktober 2018