Ingredienser
3 paprika
1 kg gulrøtter
1 pakke stilkselleri
3 stk brokkoli
4 løk
10 fedd hvitløk
Liten ingefær
4 bokser linser
4 kuber grønnsaksbuljong
3 ss garam masala
3 pakker kikerter
6 ss tomatpure
Fremgangsmåte
- Skyll, rens og kutt opp grønnsakene.
- Finhakk løk og hvitløk.
- Varm opp olje i en stor kjele, før du tilsetter løk og hvitløk (stekes til blank og myk konsistens).
- Tilsett grønnsakene og linsene og la det steke i cirka 3 minutter.
- Ha i 2 liter vann, buljong, tomatpure, garam masala, kikerter og revet ingefær (2 ss).
- La alt småkoke i 20 minutter uten lokk, til linsene er møre.
Håper det smaker!
Servert på middagsseminaret den 02.mars 2022.