Vegetarisk linsegryte

 

Ingredienser

3 paprika

1 kg gulrøtter

1 pakke stilkselleri

3 stk brokkoli

4 løk

10 fedd hvitløk

Liten ingefær

4 bokser linser

4 kuber grønnsaksbuljong

3 ss garam masala

3 pakker kikerter

6 ss tomatpure

 


Fremgangsmåte

  • Skyll, rens og kutt opp grønnsakene.
  • Finhakk løk og hvitløk.
  • Varm opp olje i en stor kjele, før du tilsetter løk og hvitløk (stekes til blank og myk konsistens).
  • Tilsett grønnsakene og linsene og la det steke i cirka 3 minutter.
  • Ha i 2 liter vann, buljong, tomatpure, garam masala, kikerter og revet ingefær (2 ss).
  • La alt småkoke i 20 minutter uten lokk, til linsene er møre.

 

Håper det smaker!

 

Servert på middagsseminaret den 02.mars 2022.