Minestronesuppe

 

 

Minestronesuppe
Til ca. 8 personer

Ingredienser:
• 1 fedd hvitløk
• 1 løk
• 2 gulrøtter
• 2 stilker selleri
• 1 squash
• 1 purre
• 1 potet
• 1 boks hvite bønner
• Olivenolje
• ½ ts tørket oregano
• 1 laurbærblad
• 1 boks flådde tomater
• 1 liter vegetabilsk buljong
• Noen av sesongens grønnsaker (grønnkål, hvitkål, mangold, spinat)
• 100 g fullkornspasta
• Frisk basilikum (valgfritt)

Fremgangsmåte:
1. Vask og kutt grønnsakene i små biter
2. Ha litt olivenolje i en kasserolle og fres løk, gulrøtter, purre, poteter, zucchini og selleri.
3. Tilsett alle andre ingredienser, unntatt pasta og basilikum.
4. Kok i 30-40 minutter til alle grønnsaker er myke
5. Tilsett pastaen og kok 10 minutter til pastaen er al-dente
6. Tilsett frisk basilikum og en stråle olivenolje.

Ble servert på Livsstilsklubbens Middagsseminar den 6. mars 2018.

 

Finn denne og flere oppskrifter her.