Gnocchi alla romana

Gnocchi alla romana
Til ca. 10 personer   

 

Ingredienser:
250 g semulegryn
2 dl havregryn
7,5 dl melk
50 g smør
1 buljong terning
1 ss næringsgjær
Salt etter smak

 

 

Slik gjør du det:

  1. Kok melk sammen med smør og buljong. Smak til med salt.
  2. Tilsett deretter semulegryn og havregryn under pisking.
  3. La det koke opp før du heller deigen utover en smurt plate (du kan bruke bakepapir om du ønsker det). Rull deretter deigen ut. Den skal vær ca. 2 cm tykk. La den avkjøles.
  4. Lag deretter små sirkler, ca. 5 cm i diameter og legg dem i en ildfastform. De kan overlappe hverandre om du ønsker det.
  5. Bak dem i ovnen med favorittsausen din på 200 °C til overflaten er gyllen. Prøv gjerne en tomatsaus eller olivenolje og hvitløk. Serveres varmt.

 

Ble servert på Livsstilsklubbens middagsseminar den 4. februar 2020