Revet gulrøtter med appelsindressing og ristede kikerter

 

 

Appelsindressing

• 2/3 kopp olivenolje
• Saften fra 1/3 sitron
• 1 sjalottløk meget finhakket
• Juice fra en ferskpresset appelsin
• Salt

Bland alle ingrediensene sammen og bruk den som salatdressing, (den passer godt med revet gulrøtter)

 

 

Ristede kikerter

• 2 bokser kokte kikerter
• Olivenolje
• Havssalt
• Gurkemeie
• Karripulver
• Hvitløkspulver
• Paprikapulver
• Cayennepepper (valgfritt)

 

Tørk kikerter og legg dem i en skål med krydder og litt olivenolje. Rør godt slik at kikertene er dekket med krydder og legg dem jevnt utover en kledd langpanne. Rist i ovnen ved 200°C i ca 20 minutter eller til de blir gyldne. Du kan variere med ulike urter og krydder.
 
Ble servert på Livsstilsklubbens Middagsseminar den 6. mars 2018.

 

Finn denne og flere oppskrifter her.