Medlemskap

 

Medlemsfordeler:
✓ Gratis deltakelse på alle Livsstilsklubbens lokale arrangement, og halv pris for venner (f.eks. middagsseminarer, kokekurs, julebord, karuselløp o.l.)

✓ Gratis inngang og aktivitetsprogram for barna på Livsstilsklubbens middagsseminarer (5-15 år)

 

Rabatter og tilbud fra ulike partnere:

✓ 10 % rabatt på produkter fra Norsk UrKorn (må kjøpes direkte på gårdsbutikken)

✓ 20 % rabatt på abonnement på Sunnhetsbladet

✓ 20 % rabatt på første opphold på Fredheim livsstilssenter, Sonnmatt feriesenter, Steps4life helseuke, deretter 10 %  på påfølgende opphold

✓ 20 % rabatt på MannaVitas nettbutikk – http://mannavita.no

✓ Et gratis brød fra Cuisine d’Estelle og 2 gratis melposer fra Norsk Urkorn

✓ En gratis middag hos Cuisine d’Estelle etter åtte stempler

 

Kostnader:
Kr 800,- i året.

 

Hvordan bli medlem?

Fyll ut formularet her:

 

Medlemskap i Livsstilsklubben

Innmeldingsskjema for 2018

Livsstilsklubben Mysen fokuserer på en helhetlig tilnærming til helse.
Ønsket er å skape en atmosfære av tilhørighet og støtte for å fremme en sunn livsstil for hele familien.
Med dette som mål, inviteres det til middagsseminarer med parallelt aktivitetsprogram for barna, motiverende helseforedrag, inspirerende matlagingsdemonstrasjoner og kokekurs, mosjonsgrupper, løp, helseuker mm.
Medlemskap gir gratis deltakelse på alle Livsstilsklubbens lokale arrangementer i Mysenområdet, i tillegg til flere tilbud fra Livsstilsklubbens partnere.

Klubbmedlemskap koster 800 kr i året.

Jeg ønsker å bli medlem av Livsstilsklubben i Mysen.

Kontaktinfo:

 

Medlemskap

Medlemskap

 

ELLER

Fyll ut innmeldingsskjemaet, og gi det på en av følgende fire måter:

1. Gi det personlig til oss på et arrangement
2. Scann det og send til info@livsstilsklubb.no
3. Ta bilde av skjemaet og send det til 405 34 258
4. Send det i posten til “Livsstilsklubben, Trømborgveien 436, 1850 Mysen”

Trykk her for å få opp innmeldingsskjemaet.

Innmeldingen blir gyldig når medlemskontigenten er mottatt. Du kan betale til konto: 1020.21.73344. Skriv følgende i kommentarfeltet: ” ‘Navn’, Medlemskap LK-Mysen, 2018.” Det er viktig at du skriver dette, slik at vi vet hva pengene er for. Man kan også ta med utfylt skjema til et Middagsseminar og betale kontant eller med kort.

 

 

Støttemedlemskap

 

Støttemedlemskap
Ønsker du å støtte klubben og få fordeler fra våre partnere uten å være fullt medlem? Les mer om støttemedlemskap her.Støttemedlemskap er for deg som ikke har anledning til å være på arrangementene som Livsstilsklubben tilbyr, men som tror på konseptet og vil være med å styrke og støtte det økonomisk. Støttemedlemskap gir rabatterte priser på tjenester fra Livsstilsklubbens nasjonale partnere og tilgang til ressurser.’

 

Rabatter og tilbud fra ulike partnere som støttemedlem:
✓20 % rabatt på første opphold på Fredheim livsstilssenter, Sonnmatt feriesenter, Steps4life helseuke, deretter 10 %  på påfølgende opphold.✓20 % rabatt på MannaVitas nettbutikk – http://mannavita.no (fra 1.januar 2016)✓20 % rabatt på Sunnhetsbladet Pris:
Som støttemedlem kan du velge om du ønsker å bidra månedlig eller årlig. Fra en minstesum* og oppover velger man selv hvor mye man ønsker å betale.*Månedlig kr 50,- og årlig kr 600,-

 

Hvordan bli  støttemedlem?
Fyll ut innmeldingsskjemaet, og gi det på en av følgende tre måter:1. Gi det personlig til oss på et arrangement2. Scann det og send til info@livsstilsklubb.no3. Send det i posten til “Livsstilsklubben, Trømborgveien 436, 1850 Mysen”Du kan betale til konto: 1020.21.73344. Skriv følgende i kommentarfeltet: ”‘Navn’,  støttemedlemskap LK-Mysen, (evn. «måned») 2016.” Det er viktig at du skriver dette, slik at vi vet hva pengene er for.Trykk her for å laste ned innmeldingsskjemaet.